Volkswagen T2 camper uit 1971 Volkswagen T2 camper uit 1971 Volkswagen T2 camper uit 1971 Volkswagen T2 camper uit 1971 Volkswagen T2 camper uit 1971 Volkswagen T2 camper uit 1971

Kamperen in stijl met deze VW T2!

Volkswagen T2 | Erichem, Nederland | (4 recensies)


4 slaapplaatsen

1971

Buscamper
vanaf 92 per nacht
Ophalen vanaf 15:00
Inleveren voor 10:00

Vul datums in voor exacte prijzen

Totaal

Wat gebeurt er als ik klik op "Reservering aanvragen"?

Zie je jezelf hierin? Boek snel:
131 personen bekeken Anne-marie's camper
in de afgelopen twee weken

Beschrijving

Eigenschappen

Bouwjaar:
1971
Gewicht:
1290 kg
Km vrij per week:
1000
Brandstof:
Benzine
Rijbewijs:
B
Slaapplaatsen:
4
Zitplaatsen:
3
Gordels:
4
Zitplaatsen tijdens het rijden:
6
Reactie %:
100,00%
Reactietijd:
8 uur

Voorzieningen

Accessoires

Huisregels

Niet Roken
Huisdieren toegestaan
Kindvriendelijk
Sneeuwbestemmingen niet toegestaan
Festivals toegestaan
Nederlands rijbewijs verplicht
Minimum leeftijd: 23 jaar
Annuleringsvoorwaarden: Normaal

Verzekering

Dekking
WA + Beperkt casco
Dekkingsgebied
Europa

Recensies (4)

Het camperbusje van Anne-Marie is schitterend. Ik ben samen met mijn vriendin er een weekendje mee weggeweest aangezien we heel graag de ervaring van een oldtimer VW camperbusje wilde beleven. Het busje is aan de binnenkant mooi afgewerkt met hout en het volledige inventaris sluit naadloos aan op de belevenis die we wilde.
Al met al klopte het plaatje dus helemaal en zijn we van plan om nog vaker gebruik van te maken van de camper.
Ik ben samen met 3 vriendinnen op reis geweest met deze bus. Wat een fantastische ervaring! Aan het begin is het even zoeken hoe je moet schakelen, maar dat krijg je snel onder de knie. Erg leuk als je van kamperen en simpel houdt. Annemarie is erg vriendelijk, fijn contact mee. Een aanrader!
Wij hebben de T2 bus bij Anne-marie in Tiel na een paar proefrondjes op het erf meegekregen, compleet met dekbed, stoeltjes, tafel en basic-kampeeruitrusting. Het retro busje rijdt soepel en makkelijk, we hebben een rondje Nederland in 3 nachtjes gedaan: Tiel-Alkmaar-Norg en terug naar Tiel. Veel bekijks ook onderweg ; met z'n tweeën is het met dit campertje makkelijk reizen en slapen, Het bed ligt ook prima!
Anne-marie verhuurt haar busje maar het voelt snel als eigen door de spullen die ze erbij doet,
Breda 2/5/2017
Net terug van een heerlijk lang weekend met het prachtige oranje VW busje omgebouwd tot camper. Was altijd al een wens van me om een paar dagen te toeren met een oud VW busje.
Anne Marie had de camper perfect uitgerust met kampeerartikelen, laken en dekbed, tent voor de kinderen en luifel al klaar staan. Na de uitleg hebben we een mooie tocht gemaakt door de Betuwe (o.a. bezoek aan Buren en golfbaan in Maurik) en geslapen op een erg mooie camping Groot Flierenberg in Berg & Dal bij Nijmegen. Daarna richting de Veluwe (bezoek aan Kasteel Doorwerth, Airborne Museum in Oosterbeek) en geslapen op Staatbosbeheer Camping Nieuw Soeren in Nunspeet. Zeer mooie ligging in de bossen met volop herten en zwijnen. Prima sanitaire voorzieningen. De laatste dag via het Klimpark in Garderen (voor de kinderen) en een fietstocht in het park de Hoge Veluwe in Otterlo terug naar Erichem. Geen snelwegen, leuke binnen door wegen, af en toe een pondje, een lekker restaurantje, niet overal wifi, maar gezellig een potje kaarten, helaas wel erg koude nachten en vooral veel automobilisten die enthousiast reageren op VW camper uit 1971. Kortom voor niet erg ervaren kampeerders zoals wij back to basics maar we vonden het allemaal een geweldig weekend! Zeker een aanrader. Gerard

Hoe het werkt

Vergelijkbare campers