ADRIA MOBIL CORAL A 660SP camper uit 2009 ADRIA MOBIL CORAL A 660SP camper uit 2009 ADRIA MOBIL CORAL A 660SP camper uit 2009 ADRIA MOBIL CORAL A 660SP camper uit 2009 ADRIA MOBIL CORAL A 660SP camper uit 2009 ADRIA MOBIL CORAL A 660SP camper uit 2009 ADRIA MOBIL CORAL A 660SP camper uit 2009 ADRIA MOBIL CORAL A 660SP camper uit 2009 ADRIA MOBIL CORAL A 660SP camper uit 2009 ADRIA MOBIL CORAL A 660SP camper uit 2009 ADRIA MOBIL CORAL A 660SP camper uit 2009 ADRIA MOBIL CORAL A 660SP camper uit 2009 ADRIA MOBIL CORAL A 660SP camper uit 2009 ADRIA MOBIL CORAL A 660SP camper uit 2009 ADRIA MOBIL CORAL A 660SP camper uit 2009 ADRIA MOBIL CORAL A 660SP camper uit 2009 ADRIA MOBIL CORAL A 660SP camper uit 2009

Er op uit zonder al te veel luxe te missen? Ruime camper met veel luxe!

ADRIA MOBIL CORAL A 660SP | Wervershoof, Nederland | (4 recensies)


4 slaapplaatsen

2009

Alkoof camper
vanaf 94 per nacht
Ophalen vanaf 15:00
Inleveren voor 10:00

Vul datums in voor exacte prijzen

Totaal

Wat gebeurt er als ik klik op "Reservering aanvragen"?

Zie je jezelf hierin? Boek snel:
60 personen bekeken Petra en henk's camper
in de afgelopen twee weken

Beschrijving

Eigenschappen

Lengte:
7,50 m
Breedte:
2,30 m
Hoogte:
3,20 m
Bouwjaar:
2009
Gewicht:
3011 kg
Km vrij per week:
1000
Motor:
130 multijet
Brandstof:
Diesel
Rijbewijs:
B
Slaapplaatsen:
4
Zitplaatsen:
6
Gordels:
6
Zitplaatsen tijdens het rijden:
6
Reactie %:
71,43%
Reactietijd:
13 uur

Voorzieningen

Accessoires

Huisregels

Niet Roken
Huisdieren toegestaan
Kindvriendelijk
Sneeuwbestemmingen niet toegestaan
Festivals niet toegestaan
Nederlands rijbewijs verplicht
Minimum leeftijd: 23 jaar
Annuleringsvoorwaarden: Normaal

Verzekering

Dekking
WA + All risk
Dekkingsgebied
Europa

Recensies (4)

De uitleg van Henk was prima, de camper was ruim en netjes maar helaas was er ook een negatieve kant aan de camper wat een inbreuk was op onze vakantie.
Het grootste probleem was dat de airco defect is, als je dan in Italië op vakantie bent waar het ruim 30 graden was is het rijden in de camper niet prettig meer. Het tweede probleem was de luivel, die gaat niet goed meer omhoog, het kraakt en piept aan alle kanten en je moet een beetje geluk hebben als hij goed sluit. het derde probleem is dat de camper soms erg zwalkt, dat gebeurt onverwachts en dat is het gevaarlijke ervan want je hebt dan de neiging om snel tegen te sturen waardoor hij nog meer gaat zwalken, op de snelwegen was de gemiddelde snelheid rond de 95 KM, harder durfde ik niet. Deze problemen heb ik aangegeven bij Henk en volgens hem was alles prima in orde. Wij hebben verder een goede vakantie gehad maar ik zou deze camper niet aan iemand anders aanraden.

Petra En Henk
Reactie van Petra En Henk:

Het is jammer dat deze huurders dit zo ervaren hebben, ondanks het feit dat de camper jaarlijks onderhouden en gecheckt wordt door Truckland B.V. Ook de werking van het campergedeelte is gecheckt en er zijn geen gebreken gevonden. De airco werkt dus gewoon!
Naast dat huurders de camper als warm hebben ervaren, stond wel de verwarming in het camper gedeelte op rood (denk dat dat warm is?)
Ook de luifel werkte prima, geen klacht ontvangen van huurders die de camper 2 dagen eerder terugbrachten van een vakantie naar Zuid Frankrijk, zelf gecheckt en geen probleem geconstateerd. Echter is de luifel blijkbaar door ondeskundigheid van de huurders, op een verkeerde manier uitgedraaid, waardoor er schade is ontstaan en de luifel inderdaad niet meer naar behoren heeft gewerkt. Inmiddels de schade herstelt en de luifel werkt weer prima.
Blijkbaar valt het voor deze huurders niet mee een camper van dit formaat te besturen en ervaren dat als "zwalken" en dat zou ook zeer gevaarlijk zijn als de camper dat inderdaad zomaar ineens uit zichzelf gaat doen.
Ik kan verzekeren dat deze camper technisch en opties in topconditie is!

Je verwacht als verhuurder dat je huurders met respect omgaan met jouw kostbare bezit, helaas hebben wij moeten constateren dat "respect voor andermans eigendommen" bij deze huurders niet in het woordenboek staat, erg jammer!!!

juli 2017

We hebben een drieweekse reis door Frankrijk gemaakt met de camper. Vooraf heeft Henk ons goed uitgelegd hoe we de camper moesten gebruiken. Er was ook een duidelijk gebruiksaanwijzing in de camper aanwezig. Prima camper, ruim en rijdt lekker. We waren heel tevreden.
De ontmoeting met Petra en Henk was van aanvang tot aan het terug brengen van de camper een zeer prettige ervaring. De camper was op en top, super schoon en reed fantastisch, Hij deed aan alle verwachtingen die ons op Camptoo zijn beloofd. Wij zouden zeker weer een booking plaatsen bij Petra en Henk.
Hallo allemaal, wij hebben een super vakantie gehad!! Een fijn camper van alle gemakken voorzien! Zeer comfortabel met rijden en slapen! Een goede uitleg over het gebruik van de Camper van de de eigenaar! De kans is Groot dat ik vaker met de/een Camper op vakantie ga!
Gr Hans Kuil

Hoe het werkt

Vergelijkbare campers